Geplaatst op Geef een reactie

Foute Kersttrui 2019

foute kersttrui 2019 unisex dames

We zitten allemaal alweer met smart te wachten op kerst. Want dan kunnen we onze heerlijk, maar oh zo fijne foute kersttrui weer uit te kast trekken. Steeds meer bedrijven doen mee aan de foute kersttruiendag. Wij hebben alvast een hele leuke kerstcollectie voor jou gemaakt. Voor zowel dames, heren als kids!

foute kersttrui 2019 unisex dames

Foute kersttrui voor dames

Voor de dames hebben we een aantal lekkere, comfortabele rode sweaters met grappig en leuke prints. Zo hebben we heerlijk foute dieren prints, maar ook de drank prints mogen niet ontbreken.

De foute kersttruien voor dames zijn beschikbaar in maat S t/m 5XL. Bekijk wel even goed de maattabel, want het model is unisex en kan ietsje groter vallen.

De kersttruien voor dames zijn allemaal hier te vinden en kosten slechts € 29,95 per stuk. Voor die prijs is het ook super leuk om cadeau te doen toch? Wil je dat we het inpakken? Zet dan even in de bestelnotitie dat het een cadeautje is.

foute kersttrui kattenprint

Foute kersttrui voor heren

Vorig jaar hadden we alleen kersttruien voor dames, dit jaar hebben we ook een aantal heerlijk foute kersttruien voor heren. Beschikbaar van maat S t/m 5XL en in fijn, comfortabel model. We hebben stoere en grappige prints, maar ook hele foute prints.

De heren truien kosten allemaal slechts € 29,95. Dat maakt het een leuke prijs voor een trui die je slechts één of twee keer per jaar draagt toch? Bekijk de kersttruien collectie van 2019 hier. Fijne feestdagen kerel!

foute kersttrui mannen bier skull

Kerst rompertje voor baby’s

En dan de kers op de taart. We hebben dit jaar niet alleen uitgebreid met een kerstcollectie voor heren, maar we hebben ook een super schattig en grappig rompertje ontworpen. Het rompertje is gemaakt van zachte katoen, heeft een comfortabele enveloppe hals en drie drukknoopjes onderaan. Heel erg leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld je pasgeboren neefje of nichtje!

Laat bij het afrekenen in je bestelnotitie even weten dat het een cadeautje is, dan pakken we het ook nog eens mooi voor je in. Het rompertje kost € 16,95 en shop je hier.

rompertje baby kerst grappig

Foute kersttruiendag 2019

Dit jaar valt foute kersttruiendag op vrijdag 13 december. Op deze dag houden veel bedrijven hun kerstborrel en worden collega’s uitgedaagd om in hun meest foute kersttrui op het werk te verschijnen.

Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om tijdens deze kerstborrel een actie te doen voor een goed doel. De kersttruiendag wordt dus steeds vaker aan een goed doel gekoppeld.

Een grappig en uniek idee om geld in te zamelen? Laat je door je collega’s uitdagen om de trui in een compleet belachelijk of ongepaste situatie te dragen, bijvoorbeeld een belangrijke vergadering. Als je dit doet betaald elke collega een bepaald bedrag. Dit bedrag gaat naar een goed doel.

Natuurlijk kun je voor de standaard grote, bekende goede doelen kiezen. Maar mogen wij een tip geven? Stichting ChildsLife is een relatief kleine organisatie, maar met een enorme impact op vele kinderlevens en hun directe omgeving. Hun website kun je hier checken.

Niet alleen is het een goede gelegenheid om een goed doel te steunen, het is ook een mooie inhaker voor meer “exposure” voor je bedrijf. Deel de beelden van de foute truiendag op social media om je klanten erbij te betrekken of bedenk een leuke actie voor je klanten.

kerstborrel 2019 foute kersttruiendag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *